I perioden Q2 har vi lansert en rekke nye funksjoner som gagner våre kunder. Her får du en introduksjon av det nye vi har kommet med.

Produktpakker/ anbefalinger i tilvalgsbutikken

Med produktpakker får du mulighet til å selge ferdige oppsett i tilvalgsbutikken. Sett sammen produkter og la kunden velge blant deres produktpakker. Som kjøper vil du også få anbefalinger til produkter som passer sammen.

Er du kunde? Les mer

Tilvalgsbutikk for boligtyper

Legg ut tilvalgsbutikker raskere enn aldri før. Sett opp tilvalgsbutikker på boligtypene dine slik at du kan legge til nye enheter på prosjektene dine med ferdige oppsett.

Er du kunde? Les mer

Markering av rom i plantegning

La kundene deres se hvor de er i boligen når de gjør tilvalgene sine. Marker opp rom i planteging og la kundene se hvilke områder valgene gjelder for.

Er du kunde? Les mer

Kategorisering: Kontakt / Kunde

Få en enda bedre oversikt over leads og kunder i kundeoppfølgingssystemet. Nå er det blitt enklere å få oversikt over hvem som er blitt kunde og hvem som er lead på prosjektene dine.

Er du kunde? Les mer

Obligatoriske / Valgfrie kategorier

Nå er det blitt mulig å tilby tilvalg der du kun leverer oppgraderinger uten et standardvalg. Dette kan f.eks. være en “Elbillader” som du ønsker å tilby som en ekstra oppgradering.

Er du kunde? Les mer

Forbedret produkt filtrering

Få enda bedre oversikt når du bygger opp tilvalgsbutikken. Nå har det blitt enklere å finne frem til riktig produkt når du skal sette opp tilvalgsbutikken. Bruk en av våre filtre som f.eks “Kategori”, “Merkelapp” etc.

Er du kunde? Les mer

Duplisere boligtyper

Har du flere liknende boligtyper? Nå kan du enkelt duplisere boligtypene slik at du raskt kan sette opp nye boligtyper med samme eller delvis samme nøkkelinfo og presentasjon på boligtypene.

Er du kunde? Les mer

Opprette oppgaver

Opprett oppgaver knyttet til dine interessenter og tildel oppgaven til din kollega. Sett deretter frister slik at ting blir gjennomført til rett tid. Er din kollega syk en dag? Bytt dashbord og se om det er noen frister som nærmer seg!

Er du kunde? Les mer

Tilvalg: Sende melding til selger fra butikk

Nå har vi gjort det enkelt for dine boligkjøpere å ta kontakt under tilvalgsprosessen. Du som selger på prosjektet vil motta en melding på dashbordet og kan deretter opprette oppgaver på dine kollegaer knyttet til meldingen fra tilvalgsbutikken.

Salgstall / statistikk

Nå har vi lagt til salgstall på prosjektdashbordet som viser statistikk på signerte kjøpsbekreftelser.

Er du kunde? Les mer

Etter ferien vil vi legge ut en oppdatert Roadmap hvor vi vil røpe noe av det som vil lanseres i Q3 og Q4.