I perioden Q1 har vi lansert en rekke nye moduler og funksjoner som gagner våre kunder. Her får du en introduksjon av det nye vi har kommet med.

Kursplattform

Med tilgang til kursmateriell vil det være enkelt å komme i gang med ønskede moduler på prosjekter helt selv. Du får blant annet tilgang på opplæringsvideoer, brukermanualer, interaktive hjelpeguider, support og FAQ.

Kundeoppfølgingssystem

Kommuniser med interessenter på ett sted. Ved å samle all informasjon på ett sted får du et unikt kundeoppfølgningssystem som gir deg et solid grunnlag for å skreddersy kommunikasjon, ta bedre beslutninger og vinne flere salg.

Enkelt bolig salg

Endelig kan vi tilby enkelt boligsalg med tilsvarende funksjoner som på større prosjekter. Du kan blant annet lage unike boligsider, aktivere tilvalg og digitale salgsprosesser for salget av boliger til svært rimelige priser.

Tilvalgsløsning: Nye funksjoner

  • Merkelapp på produkt og forbedret kategorisering og sortering av produkter vil gi en bedre og mer effektiv håndtering av produktene i produktkatalogen.
  • Med “Vis hvis / hvis ikke” funksjon kan dine kunder få tilpasset visning av hva som er aktuelt basert på hvilke valg de har foretatt seg i butikken.
  • Alternative prisberegningsmodeller med mulighet for fast pris, utregning pris pr. m2 eller pris etter forespørsel. I valgt pris beregningsmodell kan det legges inn innkjøpspriser og påslag. Hvis der oppgis antall m2 på ulike produkter/overflater, vil Kvass beregne totalprisen pr. produkt automatisk.
  • Med frist på enkelt kategorier vil både kjøper og selger få full oversikt over signeringsfrister og signeringsstatuser. Kundebehandler og kjøper vil også få påminnelser når signering på enkelt kategorier nærmer seg.
  • Forbedret tilvalgsdashbord (frister, statuser). Med tilvalgsdashbordet vil du raskt se hvor langt kunden har kommet i tilvalgsprosessen. Du kan også enkelt hente ut romskjema, basert på valgene kundene har foretatt seg.

Nye funksjoner i prosjekt/boligside modulen

Undersider

I Kvass har du nå muligheten til å lage så mange undersider du ønsker. Lag undersider der du kan presentere bilder og tekst. Du kan linke til undersider ved å legge til lenker i tekstfeltene.

Presentasjon av boligtyper

Velg hvilke av dine boligtyper du ønsker å presentere på prosjektsiden.

Område

Legg inn tekster og bilder for å presentere området eller lignende.

Bunntekst

Legg til bunntekst. f.eks: Om oss/Adkomst

Optimalisert analyseverktøy

Bedriftsnettsiden og prosjekt/boligsidene er ferdig integrert med Google analytics (GA), Google tag manager (GTM) og søkemotoroptimalisering (SEO) – Klar for markedsføring.